-


4.3.2.1


Mitt nya skal


Min helg


svartsjuka tjejer och svartsjuka killar

SVARTSJUKA TJEJER: Otroligt överdrivna och blir sur om deras kille skulle gilla en bild på en tjej eller en status en tjej har gjort.
Dom flesta svartsjuka tjejer är så överdrivna och vissa lite mindre som att dom blir sur om killen skulle tillexempel vara med en tjejkompis, visst jag förstår kanske vara på gården som kompisar eller på stan men killar som går hem till tjejkompisen eller tar hem hon.
där går dom övergränsen, lixom ''kolla på film'' betyder inte alltid kolla på film och det slutar oftas om man ligger i soffan kanske och ser en film blir det mer.
Då tycker jag att flickvännen har jätterätt att bli sur och orolig om dom ska börja och gå hem till varann. men det där med att gå på stan och det visst flickvännen kan bli sur men det gäller att lita på varann i ett förhållande och kan man inte lita på varann i ett förhållande kommer det inte hålla länge då är det lika bra att göra slut tycker jag.
 
 
SVARTSJUKA KILLAR: vissa tillåter inte ens flickvännen att få vara i närheten av killar eller killkompisar och det tycker jag är fel.
man måste få ha killkompisar också tänk om din flickvän skulle vara bi hur skulle du lösa det då, hon kan ju lika bra va otrogen med en tjej om du förbjuder henne att vara med killar så det spelar ingen roll.
ska du förbjuda henne att vara med både killar och tjejer då får hon inte ha kompisar alls och hur kul vore hennes liv då. vissa killar tänk lite.
Men det där som jag tog upp med svartsjuka tjejer, om tjejen skulle gå hem till en killkompis osv då är det rätt att bli sur och orolig men det hänger på att lita på varann och om man har svårt för det för att man har råkat ut för det tidigare borde man prata med sin flickvän/pojkvän om det innan vad man har varit med om kanske otrohet eller liknade.
Men nu har jag skrivit på svartsjuka tjejer och svartsjuka killar som alla vore hetro men så är det ju inte men ni förstår vad jag menar med texten och vad jag försöker komma fram till. Och till er par som litar på
 
varann och är jätte kära , grattis till er och hoppas det håller länge :)

det här med blogglusten

sov hos alicia i lördags och hon sov hos mig i fredags. I fredags va vi på gården i njurunda och vi hängde med agnes och nån fredrik och nån till långhårig pojk. sen i lördags åkte vi till bredsand och va med niklas och compani hans kompisar, jag och alicia hade tråkigt så vi köpte pringles och satt på macken. sen drog vi ut till dom osv osv sen åkte vi hem och idag har vi varit på birsta sen tog jag bussen hem runt 21:00 och imorgon är det ingen skola pga att det va bråk i torsdags så himla dåligt att riktiga lektioner ställs in pga det blir riktigt sur alltså, ska dit kl 14 för att ha möte när inte ens jag är inblandad eller har gjort något. haha och förlåt för ingen bloggning men har inte haft internet

Lördags


hoes be like


http://open.spotify.com/track/7wMq5n8mYSKlQIGECKUgTX


http://open.spotify.com/track/5InWRmnfgjVwQWoXHNBATu

Ligger i sängen och lyssnar på musik, ska snart börja fixa mig , sen ska jag åka och handla med pappa och ikväll ska jag se film med pappa och min storebror som är hos oss xoxo sofia :')

When it was over, you was happy with your friends and you was drunk with girls but at the same time I was home and cried about you but the difference is that I'm still here and crying


Today I dont feel like doing anything

Vaknade runt halv 10 och sitter nu och kollar på desperata hemmafruar, jag vet inte hur det stavas på engelska .
Ska
Göra nudlar snart och slå på en film
Med min bror, XoXo :')


Godnatt bloggläsare <3

Det har hänt Mycket idag, min bror är här och han mår dåligt så ska va hemma imrn från skolan och umgås med han, ligger i sängen nu och lyssnar på musik , är så trött så ögonen svider..


http://open.spotify.com/track/4yOn1TEcfsKHUJCL2h1r8I


en tisdag / Emelie Magnefors födelsedag

Kom hem från skolan för några timmar sen jag drog hem för jag va less och irreterad. Började skolan klockan halv 10 för jag går inte på idrotten så åkte snabbt till ica och köpte en cola till emilie haha och hade lektion sen pratade jag med my lite också för första gången på länge , jag saknar henne väldigt mycket. Sen pratade jag med helin jouline och emilia ett tag och sen kom husse till min skola så jag pratade med han, mötte upp tova och gick på stan ett tag, sen tog jag bussen hem. Ingen speciell dag för mig, Också fyller Emilie Magnefors år idag grattis till henne som fyller 17 år idag, hon går i min klass Emelie är sjukt snäll och jätte fin och förtjänar verkligen det bästa och hoppas hon får en bra födelsedag med sin pojkvän familj och vänner, kärlek till dig <3

http://www.tumblr.com/blog/sofisch

2013-01-14 @ 22:17:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kan inte sova

Ligger i sängen nu och kan inte sova, tabletterna hjälper ju fan inte åt helvete just nu..


Måndag är en jobbig, sur, och irreterande dag

Ligger i sängen och har allmänt jätte tråkigt , ska slå på en film och vänta tills pappa kommer hem och ska laga middag , XoXo


Viktigaste måltiden på dagen

Vaknade 10 minuter över 7 och jag börjar skolan kl 8 så de är stress nu.
Ska till mamma i liden sen för att spela sims,XoXo


I call THIS beautiful


RUBRIK

söndag morgon och jag är vaken eftersom jag tog min sömntablett runt 7 på kvällen igår menmen.. Fick ett samtal inatt men jag kommer Inte ihåg vad jag sa men glad vart jag


#film


BÖRJAR OM EN NY START

Börjar om och försöker köra på mindre deppigt och mera gladare för det är ju sånt som folk vill läsa inte när folk är ledsen, gråter och mår fruktansvärt dåligt och dessutom börjar mitt liv gå framåt men har inte nått riktigt fram en men snart så är jag där och tänker stanna där.